Show Me The Dasha! - The Angel Song

Bra fastighetsskötsel

Det är viktigt att man tar hand om sin fastighet och att det blir fint och att det håller. Så det är viktigt att man satsar på bra fastighetsskötsel som gör att det blir så bra som möjligt och att man kan slippa att det blir problem och saker som går sönder. Ja om man har ett program om hur man ska ta hand om sin fastighet så kan det bli bättre i längden och det blir lättare att ta hand om sin fastighet och man kan undvika många problem och sånt som man annars kanske skulle ha fått om man inte hade tagit hand om det.

Bra att ha ett program som fungerar 

Ja det är viktigt att man kan göra så att det blir så bra som möjligt och att det kan blir så fint som man vill ha det. För det är ju väldigt givande om man har ett hus som man känner är så fint som man vill att det ska vara och att det gör att det blir så enkelt och kul att bo där för att saker som ting fungerar som det ska.
Och det krävs arbete för att det ska vara så och då ordet bra att man ser till att det fungerar på ett bra och snyggt sätt så att man kan njuta ännu mer av sin bostad och att man på så sätt kan slippa problem som annars skulle dyka upp om det är så att man struntar i att ta hand om fastigheten och så. Ja det är verkligen viktigt och bra att man kan få det att bli så som man vill ha det och att man kan känna att det blir fint och bra. För där man bor vill man ju ska vara en plats som man kan komma till och ta det lugnt och koppla av.