Show Me The Dasha! - The Angel Song

Så underbart gott

Något av det godaste jag vet är att äta italiensk mat, det är ju bara så underbart gott. Det finns så mycket variation att det är svårt att veta vad man ska välja. Det finns så många goda pasta rätter och det är ju det som är så otroligt gott. Nu blir jag hungrig bara jag tänker på det, det är så otroligt gott.
Det är bra ställen att välja på, om man inte vet vilken man ska välja så kan man söka på " italiensk restaurang stockholm " och få upp massor med bra alternativ till bra ställen att äta på.

Bra att kolla upp vart man vill gå och boka bord

Ja det är alltid bra att kolla upp och boka bord så att man är säker på att man får en plats när man har tänkt gå ut att äta. Det är så mycket som är gott så en ide är att man beställer in flera rätter och så delar man alla på det och så får man smaka på flera olika rätter.
Ja det finns så mycket man kan göra och så många alternativ och det är ju underbart att varje ställe har sin specialitet som man tycka extra mycket om. Det är ett bra sätt att få till det och se vad man kan hitta på och vad man ska smaka på för mat.
Hur som helst så finns det så mycket bra och god mat och italienskt mat är en av mina favoriter som jag gärna äter när som helst och mest hela tiden. För det är så gott och så enkelt att laga ihop. Har man bara bra råvaror och lagar med kärlek så blir det hur gott som helst.
Ja så det är något som man kan passa på att göra hemma om man inte orkar gå ut att äta.